- Az oldal jelenleg fejlesztői környezetben működik -

KERT

A Leier teljes termékkínálatával várjuk kedves vásárlóinkat.

Térkövek

Kerti lapok - A ház körül változatos a kerti lapok felhasználási lehetősége. A terszoktól kezdve a gyalogutakon át a bejáratokig - a lapok felhasználásának semmi sem szab határt. A lapok fagyállóak, kopásállóak és csúszásbiztosak. Alkalmasak mind kültéri mind beltéri felhasználásra. Széles termékkínálatunk a különböző színű és felületű lapokat és élkezelt kiegészítő lapokat is magába foglalja.

Térkövek - A dekoratív és funkcionális felületformálás ideális anyagai. A különböző színek és formák egyedi alkalmazásával változatos módon jelení

Kerítéskövek, rézsükővek - A falazókövek nem csak falszerkezetek elemeiként, hanem sík felületek burkolóanyagaként is beépíthetőek, mivel homogén anyagból készülnek és egyik oldalukon sem tartalmaz formázott távtartókat - egyszóval: szépek. A rézsűkövek növényekkel beültethetőek zaj- és szélvédő falak építéséhez, dombhajlatok, lejtők megerősítéséhez vagy akár lankás kert teraszának virágokkal való beültetéséhez ajánljuk.thetjük meg, hanhsúlyozhatjuk ki környezetünket. Akár lakóház körüli vagy kertben építendó burkolatok, akár markáns megjelenésű garázsfeljáró kialakítása a cél, kínálatunkban megtalálható az elképzeléshez tökéletesen illeszkedő termék és megoldás.

AKCIÓ

Mint minden évben, a Leier idén ősszel is nagyszerű kedvezményekkel várja Önöket. Tekintse meg a Leier Őszi akció katalógust és tudjon meg többet termékeikről weboldalunkon.

Az akció 2015. augusztus 24-től 2015. november 30-ig érvényes.

Leier Őszi akció

A weboldalon feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi eladási árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák.