- Az oldal jelenleg fejlesztői környezetben működik -

Kéményrendszerek

Schiedel, Leier, illetve Frühwald kémény rendszereket gyári kiszállítással biztosítjuk nagy árkedvezménnyel. Kérjen egyedi ajánlatot a gyártók bármely kéményére.

Az Önnek legmegfelelőbb kéményt az alábbi linkekre kattintva választhatja ki a gyártók honlapján:

Schiedel kéményrendszer Leier kéményrendszer Frühwald kéményrendszer

Kémények ingyenes házhozszállítás az egész országban.
Kérje egyedi ajánlatát és 24 órán belül elkészítjük Önnek.

Schiedel kémények

UNI***Plus kéményrendszer


Uni PLus kéményrendszerNyitott égésterű készülékek, szén, fa, gáz, és olaj tüzelőanyag füstgázának elvezetésére alkalmas, és abban az esetben is, ha az égéstermékből nedvesség kicsapódása várható.

Kéményrendszerünk univerzális, bármely tüzelési mód esetén biztonságosan alkalmazható. Teljes körű garanciával rendelkezik, vásárlóink körében a legkedveltebb és leggyakrabban vásárolt kémény. Ajánljuk bármely tüzelési mód esetén. 30 év savállósági, nedvességre érzéketlenségi és kiégés biztonsági garanciával. 

 

 

 

SR kéményrendszer


Sr kéményrendszerNyitott égésterű készülékek, szén és fa tüzelőanyag füstgázának elvezetésére alkalmas. Nem alkalmas abban az esetben, ha folyamatos kondenzáció várható. Ajánljuk vegyes tüzelésű készülékek füstgáz-elvezetésére, pl. kandalló. A Schiedel egyszerűsített hőszigetelésű kémény Ausztriában Schiedel kör keresztmetszetű kéményként évek óta minden fűtési rendszerre bevált. Minőségét meghatározza az a belső samottcső, melynek garantált paramétereit a folyamatos (gyártás közbeni) vizsgálatok igazolják, és amely minden Schiedel kéménytípus kiválóságának egyik fontos alapja.

Ennél a kéménytípusnál a falszerkezet hőszigetelését a köpenytégla és a samottcső közötti 1,5 cm-es (a 18 és 20 cm-es átmérőjű kéménynél 2 cm-es) bezárt légréteg biztosítja.  

A légréteg "cellásítását és a samottcső központos elhelyezését a 33 cm-enként beépített ásványgyapot zsinór alkalmazásával érjük el, mely egyúttal lehetővé teszi a samottrendszer önálló hőmozgását a köpenyszerkezettől függetlenül. A köpenytégla ennél a kéménytípusnál is könnyűbetonból készül, a sarokban kikönnyített kivitelben.

Nyitott égésterű készülékek, szén, fa, gáz és olaj tüzelőanyag füstgázának elvezetésére alkalmas. Nem javasoljuk abban az esetben, ha folyamatos kondenzáció várható. Elsősorban vegyes tüzelésű készülékekhez ajánljuk (pl. kandalló).

 

ABSOLUT kéményrendszer


Absolút kéményrendszerA magas minőségi követelményekkel lépést tartva a Schiedel folyamatosan dolgozik azon, hogy innovatív termékfejlesztéseivel igazodjon a fűtés és kéménytechnika meg nem álló műszaki fejlődéséhez.

Annak érdekében, hogy a technológiai piacvezető pozíciónkat megtarthassuk a kerámiacső-gyártás terén részletes kutatási és fejlesztési munkát követően óriási lépést tettünk: a Schiedel ABSOLUT egy forradalmian új és egyedülálló kéményrendszer, ami minden tüzelőberendezéshez optimális! Bármelyik tüzelőanyag vagy tüzelő berendezés mellett dönt - a Schiedel ABSOLUT kéményrendszerrel a legtökéletesebb kéményt választja.

A folyamatosan emelkedő energia árak, és a készletek végessége miatt szükségessé válhat, hogy másfajta fűtési rendszerre térjen át. Nem biztos, hogy ez a közeljövőben bekövetkezik, de egy ház generációknak épül. A Schiedel ABSOLUT kéménye azonban tökéletesen alkalmas a tüzelőanyag váltásra, és egy egészen új dimenziót nyit. Az, hogy melyik tüzelőanyagot fogja előnyben részesíteni a jövőben nem kis mértékben függ a megjósolhatatlan politikai, ökológia és szociális tényezők változásától.

A Schiedel ABSOLUT kéményrendszerre biztosan számíthat. Mind a kondenzációs gázkazánok, mind az alacsony füstgáz-hőmérsékletű olajkazánok, ill. a szilárd tüzelésű fűtőberendezések esetében a Schiedel ABSOLUT tökéletesen biztosítja a fűtőanyag energiájának optimális felhasználását.

A weboldalon feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi eladási árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák.