- Az oldal jelenleg fejlesztői környezetben működik -

Magunkról - több mint 25 éve a vasiparban

Pátyi vastelep, vaskereskedés

Cégünk 1989-ben kezdte működését  újrahasznosítható vashulladékok begyűjtésével, feldolgozásával és fémhulladékok kereskedelmével. Közel egy évtizedes sikeres működés követően Pátyon  folytattuk tevékenységünket, kibővítve szolgáltatásainkat különböző vasáruk, szál vasak és a későbbiekben építőanyagok értékesítésével. Napjainkban a fémhulladék kereskedelem és a vasanyagok, valamint építőnyagok kereskedelme külön üzletágként működik. Vasanyag kereskedőként telephelyünkön széles áruválasztékot kínálunk közvetlenül raktárról, vagy bizonyos termékek esetén egyedi megrendelésre. Készleteinket folymatosan a piaci trendeknek megfelelően bővítjük, védjegyünk a gyors és pontos kiszolgálás.

 

   

Fémhulladék átvétel, szinesfém vásárlás, vas vásárlás

Fémhulladék kereskedőként napjainkban is több ezer tonna vas- és fémhulladékot juttatunk el elsődleges felhasználói forrásokhoz.        

Fémhulladék kereskedülmünk külön üzletágként működik, további részletekért látogasson el a fémhulladékkal foglakozó honlapunkra.
 www fematvetel.hu

 

Vas és Építőanyag kereskedés és Műszaki áruház  

Vasanyag értékesítés, vaskereskedés, vasker

Vasanyagok

2000 óta 5200m2-es pátyi iparterületünkön széles választékban kínálunk vasanyagokat. Rendezett, térbetonos telephelyünkön fedett csarnokokban tároljuk anyagainkat, a későbbi anyagmunkálás figyelmbe vételével. Közvetlenül raktárról kínáljuk vasanyag termékeinket lakossági és ipari felhasználású Partnereinknek egyaránt. Kérésre a termékeket méretre vágjuk, vagy 6 illetve 12 méteres hosszúságban adjuk. Betonacél megmunkálás során a kengyeleket gyors határidővel vállaljuk.
A raktáron nem tartott vasanyagokat, nagy méreteket, vagy egyedi termékeket lehetőségeinkhez mérten a lehető leghamarabb beszerezzük. Betonacél, síkháló, zártszelvény, köracél, laposacél, négyzetacél, szögacél, vaslemez, I-gerenda (IPN), U- gerenda (UPN)
, HEA gerenda, HEB gerenda, HEM vasgerenda IPE gerenda csak néhány termék a kínálatunkból. Tegyen próbára minket, és válasszon közel 9000 termékünk közül. Vasanyagaink

A vasanyagokat korszerű daru pályáinkon, és daru rendszerünkkel, valamint targoncáinkkal és készséges munkatársaink segítségével azonnali kiszolgálás mellett kínáljuk. Ha Önnek kiszállításra van szüksége, segítünk Önnek saját fejlett gépparunkkal, darus fuvareszközünkkel, vagy külsős fuvarosokkal.

 
     
Pátyi építőanyag, Budakeszi építőanyag, Biatorbágyi építőanyag, Telki építőanyag

Építőanyagok

Vasanyag kínálatunk mellett széles körben foglalkozunk építőanyagok kereskedelmével. Építőanyagaink nagy részét közvetlenül azonnali kiszolgálás mellett, raktárról biztosítjuk. Saját gépparkunkkal, darus autónkkal és sóder szállító autónkkal a kiszállítást rugalmasan kezeljük. Nagyobb projektek, kivitelezések esetén a tégla, zsalukő, cserép, kémény kínálatunkat közvetlenül gyári kiszállítással kínáljuk, kihasználva a gyárak által nyújtotta lehetőségeket. Beton termékek, kerti elemek, falazó blokkok, zsákos anyagok, mint falazóhabarcs, csemperagasztó, cement, mész és sok egyéb építőanyag raktárról szállítható. Építőanyagaink

Ügyfeleinknek segítünk a megfelelő építési anyag kiválasztásában, szakmai tanácsot és műszaki információkat nyújtunk az elterjedt és szerte ágazó építőanyag kínálatban. Mi nemcsak árajánlatot küldünk Önnek, hanem egyedi, személyre szabott projekt árakat adunk. Kínálatunkat lehetőségeinkhez mérten minnél gyorsabban eljuttatjuk az építkezni vágyóknak. Cégünk, mind kiskereskedelmi vásárlóknak és viszonteladói partnereknek egyaránt kedvező árakat biztosít. Keresse szakembereinket.

 
     
Pátyi műszaki áruház a vastelepen

Műszaki áruház

Iparterületünkön működtetjük Műszaki Szakáruházunkat, melyben az építkezéshez, felújításhoz vagy barkácsoláshoz szükséges felszereléseket kínáljuk, jelenleg több mint 9000 termék formájában. A kötőelemek sokasága, csavarok, alátétek, anyák, szegek, kampók, karabínerek, víz-gáz fűtés fittingek és csövek, vízlágyítók, pvc csövek, szerszámok, mellett  menetesszárak, hegesztés technika, villany felszerelés, műanyag dugók, zsalugáter kitámasztók és még sok más termékkel várjuk az érdeklődőket.

 
  Telephelyünk elérhetősége és nyitva tartása  
A weboldalon feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi eladási árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák.